All About Me!

Design Visions is een leuk, ambitieus Fotografie en Reclamebureau opgericht door mij, Siobhán Heeren, in Sint Willebrord. Ik timmer flink aan de weg in de reclame en fotografie wereld met aansprekende referenties en mooie resultaten. U kunt bij mij terecht voor fotografie, reclameadvies, grafische vormgeving, webdesign en video bewerking.

In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding Mediavormgeving aan het Zoomvliet College in Roosendaal. In het tweede leerjaar heb ik gekozen voor de richting Interactief. Daar heb ik de basis gelegd voor webdesign, maar ook vakken als fotografie, grafisch vormgeven en video techniek.

In 2012 is Design Visions opgericht waarna ik enkele fotografie en webdesign cursussen heb gevolgd om de kennis en ervaring up to date te houden. Door verschillende ervaringen hebben wij genoeg kennis en kunde om voor ieder iets unieks te verzorgen. Van websites, webwinkels en presentaties tot visitekaartjes, fotoshoots en promotievideo’s

Wilt u een goed beeld krijgen van het bedrijf en de creativiteit niet alleen van een beeldscherm aflezen, maar ook daadwerkelijk proeven? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.